Захисник "Шахтаря" Кучер отримав найшвидше вилучення в історії Ліги Чемпіонів

Поділитися
Захисник "Шахтаря" Кучер отримав найшвидше вилучення в історії Ліги Чемпіонів Шахтар виявився в меншості вже на 3-й хвилині матчу © Facebook/FC Bayern
На 3-ій хвилині матчу "Баварія" - "Шахтар" захисник донеччан був видалений за те, що зупинив у штрафному прохід Маріо Гетце. До того ж суддя ще й призначив пенальті.

Червона картка українського захисника Олександра Кучера, яку він отримав на 3-й хвилині матчу 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів Баварія - Шахтар, стала найшвидшою в історії турніру.

Видалення Кучера на дві хвилини перевершило два попередні досягнення - нападника "Ньюкасла" Крейга Белламі в сезоні-2002/03 і захисника "Вердера" Валерьєна Ісмаеля в розіграші-2004/05.

Нагадаємо, що захисник "Шахтаря" збив у своїй штрафній півзахисника Маріо Гьотце. Суддя Вільям Коллам відреагував досить жорстко: вилучення за фол останньої надії і пенальті. 11-метровий чітко реалізував Томас Мюллер, вивівши свою команду вперед. Через півгодини вимучений "Шахтар" пропустив ще один гол - Жером Боатенг практично зняв всі питання про результат протистояння.

У першому поєдинку Шахтар відстояв нічию з Баварією у Львові, а мюнхенська команда догравала матч вдесятьох після видалення Хабі Алонсо, який отримав дві жовті картки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі