Захисник "Шахтаря" Ісмаїлі хоче виступати за збірну України - Красніков

Поділитися
Захисник "Шахтаря" Ісмаїлі хоче виступати за збірну України - Красніков Ісмаїлі готовий змінити громадянство © ФК Шахтер
У національній команді може з'явитися ще один бразилець.

Бразильський захисник донецького "Шахтаря" Ісмаїлі може незабаром стати громадянином України і дебютувати за національну збірну. Цю інформацію в коментарі FootballHub підтвердив спортивний директор збірних України Євген Красніков.

"Ніяких натуралізацій. Єдине, я підняв питання, це була моя ініціатива була. Я знаю, що є бажання у Ісмаїлі грати за збірну. Принаймні, це було в його інтерв'ю.

З зими у нього будуть усі можливості для цього, а саме когось натуралізовувати... Будуть грати тільки громадяни, а щоб конкретно натуралізовувати - такого немає", - підкреслив Красніков.

Варто відзначити, що в лютому 2018 року виповниться п'ять років, як 27-річний Ісмаїлі виступає в Україні, і він отримає можливість прийняти українське громадянство.

Раніше повідомлялося, що "Шахтар" зацікавлений в послугах захисника італійської "Фіорентини".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі