Загребське "Динамо" вбивало гру "Шахтаря" - Каштру

Поділитися
Загребське "Динамо" вбивало гру "Шахтаря" - Каштру Каштру вважає рахунок закономірним © ФК Шахтер
Португалець зазначив, що проти хорватів грати було дуже важко.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру підвів підсумок матчу із загребським "Динамо" (2:2) у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

"До гри ми хотіли перемогти, але є певна історія. Це гра. Було кілька випадків протягом гри. Я є реалістом, нічия - це те, що найбільше підходить до цієї гри. Були моменти, коли ми були краще.

Я дивився статистичні дані, скрізь баланс, крім тримання м'яча - у нас було більше. "Динамо" фолило 21 раз, ми - 8 разів. Це дуже відображає гру. "Динамо" вбивало нашу гру, не давало нам проводити нормальну гру через 21 фол.

У другому таймі ми виглядали краще, ніж в першому таймі. Нам вдалося після пропущеного м'яча зрівняти рахунок, добре зреагували в кінці, створили моменти, які могли вивести нас до перемоги. Обидві команди хотіли виграти, ніколи жодна команда не виходить на поле для нічиєї. Статистичні дані дуже схожі - це приводить нас до нічиєї", - зазначив Каштру.

Обидві команди набрали по чотири очки в групі С. Наступний матч вони проведуть також один проти одного в Хорватії 6 листопада.

"Шахтар" – "Динамо" Загреб: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі