Задоволений командою в матчі з Португалією на 80 відсотків – Шевченко

Поділитися
Задоволений командою в матчі з Португалією на 80 відсотків – Шевченко Команда Шевченка здобула перше очко у відборі © ФК Шахтер
Українці вистояли в Лісабоні.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував нічию з Португалією (0:0) у стартовому матчі відбору на Євро-2020.

"Не дати сьогодні забити чемпіонами Європи у них вдома, вважаю, відмінним результатом. Хлопці з цим справилися на 100%. Було кілька фаз у грі, де у нас не зовсім все виходило, але я розумію, що граючи з таким суперником у нього вдома, були складності. Португалія дуже добре перебудовувалася, дуже добре пресингувала. Задоволений командою на 80%.

Була дуже важлива командна гра. Сьогодні вся команда відпрацювала більше, ніж на 100%. Дуже задоволений діями всіх без винятку. Заміни були пов'язані з тим, що ми бачили, що гравці втомився. Гравці, які вийшли на заміну, увійшли дуже добре", - повідомив Шевченко.

Нагадаємо, вчора, 22 березня, збірна України у Лісабоні в рамках стартового туру відбіркового етапу на чемпіонат Європи-2020 зіграла внічию зі збірною Португалії (0:0).

Наступний матч підопічні Андрія Шевченка проведуть 25 березня на виїзді проти збірної Люксембургу.

Португалія - Україна 0:0: ключові моменти відбіркового матчу Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі