За виходу в основу "Ролан Гаррос" Марченко посперечається з російським тенісистом

Поділитися
За виходу в основу "Ролан Гаррос" Марченко посперечається з російським тенісистом Ілля Марченко - у кроці від основної сітки "Ролан Гаррос" © frontzmin.ua
У другому колі відбіркового турніру жеребкування звело в протистоянні двох українців - у підсумку, більш досвідчений Ілля Марченко виявився сильнішим Дениса Молчанова.

Українець Ілля Марченко опинився за крок до третього в кар'єрі участі у Відкритому чемпіонаті Франції, який наступного тижня стартує в Парижі на кортах "Ролан Гаррос".

27-річний тенісист вийшов у фінал кваліфікації, де зіграє з росіянином Євгеном Донським, займає 177-ю рядок у рейтингу ATP. Раніше українець ще жодного разу не зустрічався з цим тенісистом.

Примітно, що у другому колі відбіркового турніру Марченко здолав ще одного представника України Дениса Молчанова- 7:6, 6:3.

Напередодні в Парижі стартувала і жіноча кваліфікація "Ролан Гаррос". Так, українки Катерина Бондаренко і Марина Заневська подолали перше коло змагань, а от Анастасія Васильєва та Юлія Бейгельзімер програли на старті.

В основній сітці Україну представлятимуть Сергій Стаховський, Олександр Долгополов, а також Еліна Світоліна і Леся Цуренко. Світоліна вперше в кар'єрі отримає посів на турнірі Великого Шолома. Це дасть їй можливість мінімум до четвертого кола уникнути зустрічі з топовими тенісистками.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі