"Ювентус" вистояв у Мадриді та вийшов у фінал Ліги Чемпіонів

Відео
Поділитися
"Ювентус" вистояв у Мадриді та вийшов у фінал Ліги Чемпіонів © Facebook/FC Juventus
Вперше з сезону-2002/03 "Стара синьйора" буде грати у вирішальному поєдинку головного клубного євротурніру. За трофей туринці посперечаються з "Барселоною".

У матчі Реал - Ювентус 13 травня визначився другий фіналіст Ліги Чемпіонів 2014/15: завдяки нічийного результату 1:1 італійська команда посперечається за трофей з "Барселоною".

"Королівський клуб" відкрив рахунок на 23-й хвилині зусиллями Кріштіану Роналду. Португалець реалізував пенальті, призначений за фол Джеймса Родрігеса. Для лідера мадридців цей гол став 77-м у турнірі, що дозволило йому наздогнати форварда "Барселони" Ліонеля Мессі.

У другому таймі туринці забили гол – Альваро Мората, який перейшов з "Реала" минулого літа, вразив ворота Ікера Касільяса з близької відстані.

Нагадаємо, що в першому матчі туринці обіграли мадридців 2:1 у себе на стадіоні.

Вирішальна зустріч Ліги Чемпіонів 2014/15 пройде 6 червня на Олімпійському стадіоні в Берліні.

1/2 фіналу. Матч

"Реал" (Іспанія) – "Ювентус" (Італія) – 1:1 (1:0)

Перший матч – 1:2.

Голи: Кріштіану Роналду, 23 – з пенальті (1:0). Мората, 57 (1:1).

"Реал" (Мадрид): Касільяс, Карвахаль, Серхіо Рамос, Варан, Марселу, Кроос, Іско, Родрігес, Бейл, Бензема (Ернандес, 67), Кріштіану Роналду.

"Ювентус" (Турин): Буффон, Ліхтштайнер, К'єлліні, Бонуччі, Евра, Пірло (Барцальї, 79), Погба (Перейра, 89), Маркізіо, Відаль, Мората (Льоренте, 84), Тевес.

Попередження: Іско, 32. Буффон, 43. Родрігес, 44. Тевес, 71. Ліхтштайнер, 76.

Судді: Ерікссон (Швеція).

13 травня. Мадрид. Стадіон "Сантьяго Бернабеу".

Додамо, що "Ювентус" в останній раз грав у фіналі турніру в сезоні-2002/03. Тоді туринці поступилися в серії пенальті "Мілану", а вирішальний гол у переможців забив Андрій Шевченко. Слід також зазначити, що "чорно-білі" перервали невдалу серію для італійських команд, яка тривала з сезону-2004/05, коли у фіналі ЛЧ знову грав "Мілан".

Що стосується "Реала", то команда Карло Анчелотті достроково склала з себе повноваження переможця минулого розіграшу Ліги Чемпіонів.

Читайте також: Продаватєлі і покупанти

Напередодні Барселона вперше за чотири роки вийшла у фінал Ліги Чемпіонів. Каталонці за сумою двох матчів виявилися сильнішими "Баварії". Німці здобули домашню перемогу 3:2, проте раніше на виїзді вони зазнали розгромної поразки 0:3.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі