"Ювентус" - "Реал": анонс, де дивитися матч 5 травня

Відео
Поділитися
"Ювентус" - "Реал": анонс, де дивитися матч 5 травня 5 травня "Стара синьйора" розраховує і на підтримку своїх вболівальників
5 травня в Європі починаються півфінальні протистояння Ліги Чемпіонів. Чинний володар титулу пройде випробування проти команди, яка вміє однаково добре захищатися і атакувати.

5 травня в Турині відбудеться перший поєдинок у рамках 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів: "Реал", який очолює італійський фахівець Карло Анчелотті, відправиться в гості до одного з найперспективніших тренерів Італії Массімо Аллегрі.

Нагадаємо, що "Реал" насилу пройшов в півфінал, лише наприкінці другого матчу, забивши гол у ворота земляків з "Атлетіко". Туринці здолали бар'єр у вигляді "Монако", однією із сенсацій нинішнього плей-офф.

"Ювентус" - " Реал

5 травня, вівторок, 21:45. Турин, стадіон "Ювентус Арена".

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади:

Ювентус: Буффон, Барцальї, Бонуччі, К'єліні, Ліхтштайнер, Пірло, Евра, Маркізіо, Відаль, Тевес, Мората.

Реал: Касільяс, Карвахаль, Варан, Пепе, Марселу, Кроос, Серхіо Рамос, Родрігес, Бейл, Ернандес, Кріштіану Роналду.

Травмовані: Погба, Касерес, Асамоа - Модріч, Хедіра, Бензема.

"Реал" і "Ювентус" провели 17 очних зустрічей, здобувши вісім перемог. Ще один матч (останній, півтора рік тому) завершився нічиєю. При цьому іспанці перемагали італійців в гостях всього один раз: у лютому 1962 року в чвертьфіналі Кубка європейських чемпіонів мадридці виграли 1:0.

Кілька цікавих збігів: останній раз "Ювентус" грав у півфіналі Ліги Чемпіонів в 2003 році. Тоді туринці здолали "Реал" 4:3 за сумою двох матчів, однак у фіналі їх чекало розчарування - поразка від співвітчизників з "Мілана" в серії пенальті 2:3. Тоді командою, в якій ключову роль грав українець Андрій Шевченко (Шева забив вирішальний 11-метровий), керував все той же Анчелотті.

В іншому матчі 1/2 фіналу 6 травня "Барселона" прийматиме "Баварію". Глядачів чекає захоплююче протистояння колишньої і нинішньої команд Хосепа Гвардіоли.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі