"Ювентус" - "Боруссія" 2:1 - відео голів

Поділитися
"Ювентус" - "Боруссія" 2:1 - відео голів "Ювентус" здолав "Боруссію" у Турині © facebook.com/Juventus
Беззаперечний лідер італійської першості довів, що може перемагати не тільки у матчах внутрішньої першості, але й на євроарені.

Італійський "Ювентус" спромігся досягнути успіху у першому двобої в рамках 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів: у Турині при підтримці власних вболівальників "Стара синьйора" здолала німецьку "Борусію" 2:1.

Господарі відкрили рахунок: відзначився Карлос Тевес. Але за п'ять хвилин підопічні Юргена Клоппа відновили рівновагу за допомогою влучного пострілу Марко Ройса. Але все ж таки туринці пішли на відпочинок в якості лідера. Проте після голу Альваро Морати глядачі більше не побачили забитих м'ячів.

Матч-відповідь відбудеться 18 березня у Дортмунді.

1/8 фіналу. Перший матч

"Ювентус" (Італія) – "Боруссия" (Німеччина) - 2:1 (2:1)

Голи: Тевес, 13 (1:0). Ройс, 18 (1:1). Мората, 43 (2:1).

"Ювентус" (Турин): Буффон, Ліхтштайнер, Бонуччі, Кьєллини, Евра, Маркизіо, Пірло (Перейра, 37), Відаль (Падоїн, 86), Погба, Тевес (Коман, 89), Мората.

"Боруссія" (Дортмунд): Вайденфеллер, Пищек (Гінтер, 32), Папастатопулос (Кірх, 46), Хуммельс, Шмельцер, Гюндоган, Нурі Шахін, Мхітарян, Ройс, Обамеянг, Іммобіле (Блащиковський, 76).

Предупреждения: Відаль, 48. Перейра, 79.

Судья: Матеу Лаос (Іспанія).

"Ювентус" впевнено лідирує в італійській Серії А та вже давно переконав фахівців і любителів футболу, що у внутрішніх змаганнях не має реальних конкурентів. Щоб перевірити реальну силу "Старої синьйори", необхідно дивитися її гри на євроарені.

"Боруссія" - одна з найбільш парадоксальних команд в Європі в нинішньому сезоні: наскільки впевнено "джмелі" грають у Лізі Чемпиоонов, настільки вони слабкі в Бундеслізі. Дортмунды "перезимували" на передостанній сходинці турнірної таблиці, і лише зараз поступово намацали шлях виходу з кризи. Вигравши три матчі поспіль, підопічні Юргена Клоппа піднялися на 12-е місце і практично убезпечили себе від вильоту у другу лігу.

Тепер же вони пройдуть випробування і в головному клубному євротурнірі.

Ювентус - Боруссія Д - 2:1

Ювентус: Буффон, Бонуччі, Ліхтштайнер, Кьєлліні, Евра, Пірло, Відаль, Погба, Маркізіо, Тевес, Мората.

Боруссія Д: Вайденфеллер, Хуммельс, Папастатопулос, Піщек, Шмельцер, Мхітарян, Ройс, Шахін, Гюндоган, Обамеянг, Іммобіле.

17 лютого єдиний представник України у Лізі Чемпіонів Шахтар відстояв нічию з Баварією у першому матчі 1/8 фіналу. Поєдинок відбудеться 11 березня в Мюнхені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі