"Ювентус" - "Барселона": шлях до фіналу

Поділитися
"Ювентус" - "Барселона": шлях до фіналу Тевес награв більше всіх хвилин © UEFA
У поточному розіграші Ліги чемпіонів іспанці багато забивали, а італійці мало пропускали.

6 червня в 21.45 відбудеться фінал Ліги чемпіонів, в якому "Ювентус" зіграє з "Барселоною".

На шляху до фіналу "Барселона", нагадаємо, посіла перше місце в своїй групі, а в плей-офф залишила за бортом турніру "Ман Сіті", ПСЖ і "Баварію". "Ювентус" у плей-офф вийшов з другого місця, після чого розібрався з "Боруссією", "Монако" і "Реалом".

Каталонці виграли в десяти матчах з дванадцяти, зазнавши двох поразок. "Ювентус" же виграв сім разів, тричі зіграв внічию і двічі програв. Цікаво, що "Барселона" забила ледь не в два рази більше голів, ніж туринці - 28 проти 16. Щоправда, італійці при цьому в обороні грали надійніше іспанців - 7 пропущених м'ячів проти 10.

Мессі в поточному розіграші ЛЧ забив 10 голів і у фіналі може обійти Роналду, на рахунку якого теж 10 забитих м'ячів. А кращим бомбардіром "Ювентуса" є Тевес, який 7 разів засмучував голкіперів. Крім того, Карлос є лідером турніру за кількістю проведеного на полі часу - 1066 хвилин в 12 матчах (пропустив всього 12 хвилин). Мессі пішов недалеко: був замінений тільки в одній грі, на 23 хвилини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі