"Ювентус" - "Барселона": анонс, де дивитися матч 6 червня

Поділитися
"Ювентус" - "Барселона": анонс, де дивитися матч 6 червня Одна з команд зробить "золотий хет-трик" © UEFA
У Берліні відбудеться фінал Ліги чемпіонів, в якому чемпіон Італії зіграє з чемпіоном Іспанії.

6 червня "Ювентус" і "Барселона" визначать кращу команду сезону.

"Ювентус" пробився у фінал найпрестижнішого клубного турніру Європи вперше за дванадцять років і спробує виграти його втретє. Для "Барселони" це перший фінал за останні чотири роки, а трофей може стати для каталонців п'ятим в історії і четвертим за останні десять років.

Нагадаємо, що обидві команди вже здобули перемоги у своїх національних чемпіонатах і кубках, так що тепер можуть зробити "золотий хет-трик". Відзначимо, що і Луїс Енріке, і Массіміліано Аллегрі такого видатного досягнення домоглися вже в перший рік роботи з командами.

Беззаперечним фаворитом матчу, на думку фахівців і букмекерів, є "Барселона". Визнають це навіть гравці "Юве". Втім, туринці на шляху до фіналу вже залишили не при справах мадридський "Реал", хоча теж вважалися аутсайдерами протистояння. А сьогодні "Ювентус" спробує зупинити тріо Мессі-Неймар-Суарес, на рахунку якого 120 м'ячів у всіх турнірах цього сезону, що є абсолютним європейським рекордом. Але й у "Юве" є свої бомбардири: Тевес і Мората забили 11 з 16 голів туринців у поточному розіграші ЛЧ.

Нагадаємо, що по дорозі в Берлін "Барселона" посіла перше місце в своїй групі, а в плей-офф залишила за бортом турніру "Ман Сіті", ПСЖ і "Баварію". "Ювентус" у плей-офф вийшов з другого місця, після чого розібрався з "Боруссією", "Монако" і "Реалом".

Перед матчем "Барселона" не відчуває кадрових проблем, а от "Ювентус" напередодні фіналу втратив ключового центрального захисника Джорджо К'єлліні. В цілому ж, навряд чи варто очікувати від тренерів якихось сюрпризів. На поле команди вийдуть у звичних складах.

"Ювентус" - "Барселона"

6 червня, субота, 21.45, Берлін, "Олімпіаштадіон"

Пряма трансляція на каналі Україна і Футбол 1

Орієнтовні склади

"Ювентус": Буффон, Ліхтштайнер, Бонуччі, Барцальї, Евра, Пірло, Погба, Маркізіо, Відаль, Тевес, Мората.

"Барселона": тер Штеген, Дані Алвес, Піке, Маскерано, Хорді Альба, Бускетс, Ракітіч, ​​Іньєста, Неймар, Мессі, Суарес.

Травмовані: К'єлліні, Касерес ("Ювентус")

Дискваліфіковані: немає

Арбітр - Джюнейт Чакир (Туреччина)

Раніше "Барселона" і "Ювентус" грали один з одним 9 разів: 3 перемоги каталонців, 2 нічиї та 4 перемоги туринців. Востаннє команди перетиналися 12 років тому, в 1/4 Ліги чемпіонів "Юве" пройшов "Барсу" за сумою двох матчів: 1:1, 2:1.

Лео Мессі сьогодні ввечері може стати першим в історії футболістом, якому вдалося відзначитися в трьох фіналах Ліги чемпіонів. А Хаві, швидше за все, вийде на заміну і проведе свій останній матч у складі "Барси", а також встановить нову рекордну позначку - 151 матч у Лізі чемпіонів.

У "Ювентуса" цікаве досягнення може встановити Мората. У разі перемоги туринців Альваро стане одним з небагатьох гравців, яким вдавалося виграти Лігу чемпіонів двічі поспіль. Торік Мората став тріумфатором ЛЧ у складі "Реала". Похвалитися подібним поки можуть тільки Десаї, Пауло Соуза і Ето'о.

Відзначимо також, що у Пірло і Буффона вже є досвід успішного виступу у фіналі, який проходив на "Олімпіаштадіоні". У 2006 році саме там вони стали чемпіонами світу у складі збірної Італії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі