Юрій Сьомін може очолити збірну України

Поділитися
Головний тренер московського «Локомотива» росіянин Юрій Сьомін не виключив, що може очолити збірну України. При цьому він підкреслив, що це відбудеться тільки після закінчення контракту з його нинішнім клубом.
Головний тренер московського «Локомотива» росіянин Юрій Сьомін не виключив, що може очолити збірну України. При цьому він підкреслив, що це відбудеться тільки після закінчення контракту з його нинішнім клубом.З відповідною заявою виступив Юрій Сьомін після матчу 22-го туру чемпіонату Росії з «Тереком», у якому «Локомотив» переміг із рахунком 2:1. «Чи піду я з "Локомотива" після закінчення сезону? Мій контракт з клубом діє до 2013 року. Це зареєстровано у ФІФА та УЄФА. Може, після цього терміну я і очолю збірну України», - сказав російський фахівець. Останнім часом «Локомотив» під керівництвом Юрія Сьоміна в чемпіонаті Росії виступає вкрай нестабільно. Окрім того, московський клуб сенсаційно не пробився до групового етапу Ліги Європи, програвши скромній швейцарській Лозанні. У зв'язку з цим російські ЗМІ регулярно повідомляють про прийдешню відставку Юрія Сьоміна і його повернення до України, де він протягом декількох років до повернення у «Локомотив» очолював київське «Динамо». Так, спеціаліста «сватали» у дніпропетровське «Дніпро» після відставки тренера Володимира Безсонова. Повідомлялося, що Юрій Сьомін може очолити збірну України, якою в якості виконуючого обов'язки керує Юрій Калитвинцев.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі