Офіційно: юний півзахисник "Карпат" стане одноклубником Коноплянки

Доповнено
Поділитися
Офіційно: юний півзахисник "Карпат" стане одноклубником Коноплянки Мар'ян Швед на початку року дебютував в УПЛ © Спорт-Экспресс в Украине
18-річний Мар'ян Швед найближчим часом пройде медогляд у "Севільї".

Півзахисник "Карпат" Мар'ян Швед незабаром стане новачком іспанської "Севільї". Інформацію підтвердили офіційні сайти українського та іспаньского клубів.

Наголошується, що клуби вже погодили всі умови, досягнута домовленість і з гравцем. Сьогодні, 4 серпня, Швед вилетить в Севілью, щоб пройти медогляд і підписати угоду на 5 років. На перших порах Мар'ян захищатиме кольори дублюючої команди, проте в перспективі його бачать гравцем основного складу.

Нагадаємо, раніше гравцем "Севільї" став Євген Коноплянка, після чого повідомлялося, що "Дніпро" розглядав Шведа в якості заміни лідеру, який залишив команду. Також інтерес до 18-річного вихованця "Карпат" виявляла польська "Легія".

За підсумками минулого сезону Швед увійшов у трійку кращих молодих гравців Прем'єр-ліги, хоча і дебютував в чемпіонаті лише в березні цього року. На його рахунку - 10 матчів і 2 голи в УПЛ 2014-2015. У поточному чемпіонаті півзахисник виходив на заміну в матчах "Карпат" проти "Олімпіка" та "Сталі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі