Юнацька ліга УЄФА: "Шахтар" знову переміг у серії пенальті, вийшовши в півфінал

Поділитися
Юнацька ліга УЄФА: "Шахтар" знову переміг у серії пенальті, вийшовши в півфінал У серії пенальті в чвертьфіналі "Шахтар" виграв у "Бенфіки" © ФК Шахтер
У чвертьфіналі підопічні Валерія Кривенцова здолали португальську "Бенфіку". Важливу роль у перемозі команди знову відіграв голкіпер "гірників" Олег Кудрик.

Донецький "Шахтар" вперше в історії вийшов у півфінал Юнацької ліги УЄФА: у чвертьфіналі підопічні Валерія Кривенцова в серії післяматчевих 11-метрових залишили не у справ португальську "Бенфіку".

Як і в матчі 1/8 фіналу, коли "гірники" впоралися з грецьким "Олімпіакосом", основний час матчу завершився внічию 1:1, причому саме українська команда виявилася наздоганяючої. Важливу роль у перемозі своєї команди відіграв воротар Олег Кудрик: при рахунку 0:1 він відбив пенальті від Ромариу Балду. Через 10 хвилин донеччани відновили рівновагу.

У післяматчевих пенальті Кудрик відразу ж показав свою майстерність, впоравшись з ударом Гонсалвеш. Саме цей епізод і додав упевненості "гірникам", які були точними з "точки" і в підсумку перемогли.

"Бенфіка" U-19 - "Шахтар" U-19 - 1:1 (1:0)

Голи: 1:0 Жоау Карвалью (42), 1:1 Штандер (64).

На 53-й хвилині Балду ("Бенфіка") не реалізував пенальті - воротар.

Серія пенальті: 0:0 Гонсалвеш (воротар), 0:1 Зубков, 1:1 Рубен Діаш, 1:2 Борячук, 2:2 Ренату Санчес, 2:3 Штандер, 3:3 Жоау Карвалью, 3:4 Арендарук, 4:4 Педру Родрігеш, 4:5 Вачіберадзе

"Бенфіка": Феррейра (к), Фернандеш, Рубен Діаш, Ліма, Юрі Рібейру, Педру Родрігеш, Ренату Санчес, Гонсалвеш, Жоау Карвалью, Жилсон Кошта, Балду (Гонсалу Родрігеш, 73)

"Шахтар": Кудрик (к), Кирюханцев, Сагуткин, Матвієнко, Грачов, Вачіберадзе, Арендарук, Пихаленок, Борячук, Зубков, Штандер.

Попередження: Штандер (48),Грачов (52),Вачіберадзе (62), Фернандеш (63), Юрі Рібейру (83), Рената Санчес (87).

Суддя: Бастіан Данкерт (Німеччина).

У півфіналі турніру "Шахтар" зустрінеться з переможцем пари "Андерлехт" - "Порту". Матч цієї стадії відбудеться 10 квітня на нейтральному полі в Швейцарії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі