Йожеф Сабо обурений грою збірної України у захисті

Поділитися
Йожеф Сабо обурений грою збірної України у захисті Сабо впевнений, що збірна України могла легко пропустити від Люксембурга © football.ua
У матчі з відбору Євро-2016 проти Люксембургу українська збірна могла пропустити декілька голів. Перемогти ій вдалося за рахунок індивідуальних дій Андрія Ярмоленка.

Колишній наставник збірної України Йожеф Сабо вважає, що не дивлячись прогрес аутсайдерів в усьому світі, а також штамп, що у футбол навчились грати усі команди, "синьо-жовті" дозволили Люксембургу занадто багато під час зустрічі 15 листопада.

Незважаючи на важливу перемогу 3:0, українська команда діяла занадто неорганізовано у захисті, вважає футбольний експерт.

"У першому таймі ми майже горіли - якби в нас був інший суперник, бодай трохи сильніший, ми пропустили би два м'ячі - люксембуржці такі моменти мали, що просто диво, як ми не пропустили. Такі контратаки не можна пропускати…Особливо хочу "відзначити" гру наших центрхавів. Моментами виглядало так, що наші хлопці (через власну організованість) заважали один одному. Це ж Люксембург - хоч би що там ми говорили про зростання загального рівня світового футболу", - цитує спеціаліста "Український футбол".

Окремо Сабо пройшовся і по півзахистові України, зокрема Анатолію Тимощуку та Сергію Сидорчуку - один із них уже просто не встигає через вік, а інший - занадто захопився атакувальними діями. Хоча - винуваті усі футболісти, вважає екс-наставник збірної.

"У нас у суботу весь півзахист недопрацьовував у обороні - це просто неприпустимо! Навіть якщо перед нами - Люксембург…", - резюмував Сабо.

Нагадаємо, що після перемоги над Люксембургом України залишилась на третій сходинці турнірної таблиці - попереду "синьо-жовтих" - Іспанія та Словаччина.

Читайте також: Збірні Словаччини та Іспанії не дозволили Україні піднятися вище 3-го місця в групі

Після матчу з Люксембургом екс-захисник збірної України Андрій Несмачний підкреслив, що нинішня команда сильна індивідуально, але не виглядає єдиним колективом. Колишній футболіст вважає, що одна з проблем збірної - кадровий потенціал.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі