Європейські трансфери: "Арсенал" підписав Чеха, Пірло йде з "Ювентуса"

Поділитися
Європейські трансфери: "Арсенал" підписав Чеха, Пірло йде з "Ювентуса" Чех буде грати в шоломі до кінця кар'єри © Daily Mail Online
Чеський голкіпер змінить один лондонський клуб на інший, а італійський ветеран близький до переїзду в США.

Лондонський "Арсенал" завершив оформлення угоди щодо придбання воротаря "Челсі" Петра Чеха. Досвідчений голкіпер перейде в команду Арсена Венгера за 15 мільйонів євро, повідомляє Daily Mail. Раніше говорилося, що "каноніри" запропонували Чеху зарплату в 100 000 фунтів на тиждень - рекордну для воротарів англійської Прем'єр-ліги.

У минулому сезоні 33-річний Чех втратив місце у складі "Челсі", програвши конкуренцію Тібо Куртуа. Чеський голкіпер, який після травми голови з 2007 року грає в захисному шоломі, виступав за "Челсі" протягом одинадцяти років. За цей період воротар виграв Лігу чемпіонів, Лігу Європи, чотири рази чемпіонат Англії, а також ряд інших англійських трофеїв. Свій перший матч за "Арсенал" Чех може зіграти в рамках Суперкубку Англії якраз проти колишнього клубу.

А ветеран "Ювентуса" Андреа Пірло, скоріш за все, продовжить кар'єру в "Нью-Йорк Сіті", де приєднається до Давида Вільї і Френка Лемпарда, повідомляє Goal.com. Італійський півзахисник зараз знаходиться в США, де веде переговори з клубом. У суботу Пірло побував на матчі "Нью-Йорка" проти "Торонто", але від будь-яких коментарів відмовився. Повідомляється, що офіційно про трансфер буде оголошено 26 червня, а зарплата Пірло складе 5-6 мільйонів доларів на рік.

Сьогодні, 22 червня, в Instagram з'явилося прощальне звернення до вболівальників "Ювентуса" від імені футболіста, проте трохи пізніше сам Андреа в своєму офіційному "Твіттері" написав, що у нього немає профілю в Instagram: "Скоро я його заведу і буду писати там на грамотній італійській".

Нагадаємо, що Пірло перейшов в "Ювентус" у 2011 році і в останньому сезоні дістався з туринцями до фіналу Ліги чемпіонів, в якому італійці програли "Барселоні" (1:3). Лігу чемпіонів Пірло вигравав раніше разом з "Міланом". Також він є чемпіоном світу 2006 року у складі збірної Італії.

Додамо, що "Ювентус" тим часом оголосив про підписання хорватського форварда Маріо Манджукича. Нападник переїхав до Турину з мадридського "Атлетіко" за 19 мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі