Євро-2016 будуть обслуговувати 18 арбітрів з усієї Європи

Поділитися
Євро-2016 будуть обслуговувати 18 арбітрів з усієї Європи Скоміна - один з найавторитетніших суддів світу © UEFA
Українців у списку суддівського корпусу не виявилося.

Стали відомі імена суддів, які обслуговуватимуть чемпіонат Європи у Франції. Турнір відбудеться в наступному році, а судити поєдинки будуть вісімнадцять арбітрів. Варто зазначити, що у списку не виявилося українців.

Список арбітрів, які будуть працювати на Євро-2016: Мартін Аткінсон (Англія), Фелікс Брих (Німеччина), Джюнейт Чакир (Туреччина), Марк Клаттенбург (Англія), Вільям Коллам (Шотландія), Йонас Ерікссон (Швеція), Овідіу Хацеган (Румунія), Сергій Карасьов (Росія), Віктор Кашшаї (Угорщина), Павел Краловець (Чехія), Бьорн Куйперс (Нідерланди), Шимон Марчиняк (Польща), Мілорад Мажич (Сербія), Свейн Моен (Норвегія), Нікола Ріццолі (Італія), Дамір Скоміна (Словенія), Клеман Тюрпен (Франція), Карлос Веласко Карбальо (Іспанія).

Відзначимо, що на минулому чемпіонаті Європи, який у 2012-му році проходив в Україні та Польщі, фінальний матч довірили португальцю Педру Проенсі, якого на французькому турнірі не буде - 45-річний рефері завершив кар'єру. На Євро-2008 у фіналі працював італієць Роберто Розетті, який також вже попрощався з футболом.

Головними претендентами на вирішальні поєдинки майбутнього турніру будуть турок Джюнейт Чакір, словенець Дамір Скоміна і італієць Нікола Ріццолі, які працювали на останніх стадіях Євро-2012.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі