Ястремська пробилася у фінал турніру в Гонконзі, Світоліна вилетіла

Поділитися
Ястремська пробилася у фінал турніру в Гонконзі, Світоліна вилетіла Ястремська вперше зіграє у фіналі турніру WTA © btu.org.ua
Українка зіграє у вирішальному матчі.

Третя ракетка України Даяна Ястремська в 1/2 фіналу турніру в Гонконзі в двох сетах обіграла 40-й номер світового рейтингу з Китаю Чжан Шуай– 7:5, 6:4.

За вихід у фінал 102-а ракетка світу заробила 81 251 доларів і отримає 180 очок рейтингу. Таким чином, 18-річна українка вперше в кар'єрі пробилася у фінал турніру WTA.

У фіналі українка зустрінеться з переможницею пари Гарбиньє Мугуруса – Ван Цян. Зазначимо, що Ван Цян у чвертьфінальному матчі вибила з турніру Еліну Світоліну.

У першому сеті Світоліна поступилася китаянці – 2:6. У другому сеті українка також програвала 2:5, але матч перервали через дощ. Матч було зіграно сьогодні. Українка змогла відіграти один гейм, але в підсумку китаянка довела зустріч до перемоги.

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні Світоліна зуміла пробитися у чвертьфінал Відкритого чемпіонату Австралії, а також виграла турніри в Брісбені, Дубаї і в Римі.

Раніше стало відомо про те, що збірна України з тенісу потрапила в групу з Росією в Кубку Федерації.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі