Ярмоленко заступився за бомбардира Зозулю, у якого збився приціл

Поділитися
Ярмоленко заступився за бомбардира Зозулю, у якого збився приціл Ярмоленко просить уболівальників не чіпати Романа Зозулю © СПОРТ.bigmir.net
Нападник "Дніпра" і збірної України у нинішньому сезоні ще жодного разу не вразив ворота суперників. Партнери, як і раніше вірять в нього, називаючи нападника корисним футболістом.

Лідер збірної України Андрій Ярмоленко впевнений, що дії його партнера по команді дніпрянина Романа Зозулі йдуть на користь всьому колективу - навіть незважаючи на те, що він не забиває голи.

Ярмоленко навіть звернувся до журналістів і вболівальників, попросивши їх не піднімати тему гольової засухи у Зозулі.

Зозуля вже більше року не може відзначитися за збірну України - останній раз він забивав у матчі плей-офф відбіркового турніру ЧС-2014 у ворота Франції.

"Зозуля - нападник високого рівня, і той обсяг роботи, який він виконує в інтересах колективу, заслуговує всілякої поваги. А хлопець він взагалі золотий! Для команди такі хлопці - завжди знахідка. Так що нехай він на цьому не зациклюється. Ми в нього віримо", - зазначив Андрій.

"Залиште Рому в спокої, забудьте всю цю статистику - і йому стане простіше! Голи прийдуть", - звернувся Ярмоленко до журналістів.

Додамо, що Зозуля не може забити не тільки за збірну, але і за "Дніпро". При цьому нападник має повну довіру від тренерського штабу "синьо-жовтих" на чолі з Михайлом Фоменком.

Читайте також: Йожеф Сабо обурений грою збірної України у захисті

Напередодні поєдинків листопада, у яких українці обіграли Люксембург у відборі на Євро-2016 (3:0) та зіграли внічию 0:0 з Литвою, експерти Леонід Буряк, Йожеф Сабо та Олег Саленко радили нападникам збірної додати в агресивності.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі