Ярмоленко визнав, що в матчі з Іспанією він був далекий від звичного виконання

Поділитися
Ярмоленко визнав, що в матчі з Іспанією він був далекий від звичного виконання Іспанці позбавили Ярмоленко можливості грати з м'ячем © ФФУ
Український вінгер практично всю зустріч провів без м'яча. А коли отримував його брав далеко не кращі рішення.

В матчі з Іспанією, в якому збірна України зазнала другої поразки у відборі Євро-2016, українська команда фактично позбулася підтримки з боку головної зірки Андрія Ярмоленка.

Вінгер "Динамо" так і не зумів створити якийсь креатив в атаці і обмежився кількома торканнями м'яча і передачами, які не несли небезпеку, не кажучи про його фірмових ударах. Ярмоленко після матчу визнав, що зіграв у Севільї не зовсім вдало.

"Я розумію, що провів не саму видатну гру. Дуже важко грати без м'яча протягом усього матчу, тільки обороняючись, адже сильно втомлюєшся. А коли отримуєш м'яч, немає свіжості. Чудово розумію, що зіграв не зовсім вдало", - цитує Ярмоленко телеканал "Футбол".

"Звичайно, шанс зачепитися за нічию у нас був. Дуже важко грати проти іспанців, які дуже добре контролюють м'ячі. Відбирати м'яч всі 90 хвилин дуже непросто. у першому таймі ми дуже притиснулися до своїх воріт, дозволяючи іспанцям комбінувати і тримати м'яч. А в атаці до перерви у нас практично нічого не було", - прокоментував лідер збірної поразку від Іспанії.

Читайте також: "Рома" зацікавлена в Ярмоленку, але навряд чи зможе купити його у "Динамо"

Після матчу головний тренер збірної України Михайло Фоменко заявив, що у нього немає претензій до футболістів, так як вони виконали установку на гру. Наставник зазначив, що вся боротьба в групі ще попереду.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі