Ярмоленко вийшов на друге місце в списку бомбардирів збірної України

Поділитися
Ярмоленко вийшов на друге місце в списку бомбардирів збірної України Андрій Ярмоленко оформив перший хет-трик у матчі за збірну України © football.ua
Атакуючий футболіст збірної України випередив на другому місці свого наставника в "Динамо" Сергія Реброва. Втім, щоб дістати Андрія Шевченка йому доведеться дуже постаратися.

Три гола Андрія Ярмоленка, забиті у ворота Люксембургу, принесли не тільки важливі три очки до скарбнички збірної України у відбірковому турнірі Євро-2016.

Завдяки хет-трику Ярмоленко вдалося вийти на друге місце в списку бомбардирів збірної України. На рахунку динамівця - 18 голів, що вже на три більше, ніж у Сергія Реброва. Перше місце - в Андрія Шевченка - 48 точних ударів.

Слід додати, що Ярмоленко знадобилося для досягнення даного результату 45 раз вийти на поле, перед цим одягнувши футболку збірної.

Цікавий й інший факт: Ярмоленко переступив заповітну сотню в показнику "голи за кар'єру в офіційних матчах". 84 рази він вражав ворота в іграх за "Динамо" і 18 - за збірну.

9 листопада київське "Динамо" не зуміло переграти "Карпати" в матчі 12-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги. Ярмоленко вийшов на поєдинок у другому таймі, однак так і не загострив його своєї команди. Втім, невдача залишила киян на першому місці в турнірній таблиці Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі