Ярмоленко вибачився перед Степаненком за кинуту футболку

Поділитися
Ярмоленко вибачився перед Степаненком за кинуту футболку Ярмоленко і Степаненко не стали сваритися через футболки © ФК Динамо
Півзахисник "Шахтаря" повідомив, що ситуація з вчинком лідера "Динамо" була залагоджена по телефону.

Півзахисник киян Андрій Ярмоленко після завершення матчу, в якому "Шахтар" забив три м'ячі "Динамо", обмінявся футболками з Тарасом Степаненком, після чого вирушив до трибун з динамівськими фанатами, викинувши футболку "гірників" на газон по дорозі.

Тепер Степаненко повідомив, що партнер по збірній України, як і обіцяв, зателефонував, вибачився, і питання було залагоджено:

"Андрій мені подзвонив в той же вечір, вибачився, пояснив, як все сталося. Якби я не знав Ярмоленка і подивився б відео з цим моментом, то, можливо, і сумнівався в щирості його слів. Але так, як я знаю Андрія давно, ще з юнацької збірної, то не думаю, що це було зроблено з якимось умислом. Тим більше, що він мені зателефонував не за день, не за два, а відразу після гри по гарячих слідах. Ми з ним порозумілися, і я впевнений, що його вибачення було щирим, від чистого серця".

Крім того, футболіст "гірників" прокоментував свою любов до колекціонування: "Ініціатива виходила від мене. Я збираю колекцію футболок, в тому числі і хлопців зі збірної. У мене є футболка Коноплянки, ще коли він грав у "Дніпрі" під 42-м номером. Є динамівська футболка Зозулі. А Ярмоленко футболки досі не було".

Читайте також: Суркіс упевнений, що Ярмоленко ніколи не вчинив би так, як Коноплянка

Нагадаємо, що сам Ярмоленко заявив про відсутність злого умислу у своїх діях, а кинути футболку на газон довелося, щоб привітати вболівальників.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі