Ярмоленко і Кучер отримали трьоматчеві дискваліфікації

Поділитися
Ярмоленко і Кучер отримали трьоматчеві дискваліфікації Ярмоленко був вилучений з поля © ФК Динамо
Гравці покарані за бійку під час матчу "Шахтаря" і "Динамо".

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України розглянув поведінку Андрія Ярмоленка і Олександра Кучера під час матчу "Шахтар" - "Динамо", в ході якого на полі сталася масова бійка.

Як стало відомо Sport Arena, в підсумку і Ярмоленко, і Кучер отримали по три матчі дискваліфікації. Також обидва гравці зобов'язані виплатити по 50 тисяч гривень штрафу.

Ярмоленко був покараний за удар по нозі Степаненка в неігровому епізоді, а Кучер - за те, що покинув лавку запасних і став одним з найактивніших учасників бійки між командами.

Таким чином, Ярмоленко пропустить заключний матч чемпіонату України проти "Металіста", який відбудеться 14 травня, а також перші дві гри наступного сезону УПЛ. Кучер не допоможе своїй команді в матчах УПЛ проти "Карпат" і "Зорі", а також у стартовій грі наступного сезону.

Також одним матчем дискваліфікації покарано головного тренера "Шахтаря" Мірчу Луческу.

Раніше півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко отримав один матч дискваліфікації за свою червону картку.

Нагадаємо, "Шахтар" обіграв "Динамо" з рахунком 3:0. Після третього голу Степаненко підбіг до трибун з уболівальниками "Динамо" і показав емблему "гірників". Дії півзахисника "Шахтаря" не сподобалися гравцям "Динамо". Ярмоленко вдарив Степаненка по нозі, після чого на полі почалася бійка. Відразу після матчу Степаненко заявив, що його дружба з Ярмоленко закінчилася.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі