Ярмоленко і Кучер готові зіграти з Люксембургом

Поділитися
Ярмоленко і Кучер готові зіграти з Люксембургом Ярмоленко проти Грузії не грав через хворобу © ФФУ
Лідери збірної України вже тренуються в загальній групі.

Андрій Ярмоленко та Олександр Кучер, які з різних причин пропустили товариську зустріч проти збірної Грузії, будуть готові вийти на поле у ​​відбірковому матчі на Євро-2016 проти Люксембурга.

Нагадаємо, що Кучер отримав травму голови (розсічення шкірних покривів) у фіналі Кубку України і працював за індивідуальною програмою. Ярмоленко ж захворів перед матчем з Грузією і випав з тренувального процесу. Але зараз обидва гравці вже займаються в загальній групі.

Форвард нашої національної збірної Олександр Гладкий тим часом прокоментував майбутній поєдинок. "Стан хороший, настрій - теж. Всі хлопці чудово розуміють значимість матчу з Люксембургом і всіх тих, що залишилися. Дуже серйозно готуємося, - зазначив Гладкий в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1", - З Грузією був непростий поєдинок. Можливо, не всі показали те, на що здатні, але у нас є час добре попрацювати і підготуватися до Люксембургу. Думаю, ми не втомилися сильно, повний матч з Грузією зіграли лише чотири людини. Сили залишилися. Теоретичні заняття проводяться щодня. Тренери нам вказали на помилки, постараємося їх виправити, щоб підійти до матчу з Люксембургом у всеозброєнні".

Читайте також: Ярмоленкa відпущу тільки в топ-клуб - Суркіс

Додамо, що поєдинок проти Люксембургу пройде 14 червня у Львові. Початок зустрічі - о 19.00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі