Ярмоленко хоче гідно піти з "Динамо"

Поділитися
Ярмоленко хоче гідно піти з "Динамо" Ярмоленко вирішує свою долю з президентом © ФК Динамо
Лідер київського клубу не хоче чекати закінчення контракту і залишати команду в якості вільного агента.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував можливий трансфер Андрія Ярмоленка, який готовий перейти в більш сильний чемпіонат.

"Можлива втрата Ярмоленка буде дуже суттєвою. Але незамінних футболістів немає. Я абсолютно нормально спілкуюся з Андрієм, і я радий, що у мене в команді є такий футболіст, який розуміє, що таке "Динамо" Київ, і дорожить цим клубом, - підкреслив Ребров в інтерв'ю офіційному сайту "Динамо", - Я завжди говорив, і можу ще раз повторити: подальше майбутнє Андрія вирішує тільки він сам і президент клубу. Якщо він вирішить залишитися, я буду цьому дуже радий. Мати такого футболіста в команді, напевно, хоче кожен тренер".

Ребров додав, що Ярмоленко хоче піти гідно: "Я розмовляв з Андрієм на цю тему багато разів. У нього є бажання піти гідно, не в якості вільного агента, а віддати щось своєму клубу, який його виховав, який йому допоміг, і тим людям, з якими він працював. Я впевнений, що це правильна позиція, впевнений, що президент клубу та Андрій знайдуть спільне рішення".

Нагадаємо, раніше Сергій Ребров заявляв, що Ярмоленка потрібно відпускати, проте президент київського клубу Ігор Суркіс зазначав, що пропозицій по гравцеві не надходило.

Читайте також: Ярмоленко і Ребров стали кращими за підсумками минулого сезону

Однак сьогодні, 13 липня, відомий український коментатор Віктор Вацко заявив, що у "Динамо" вже є пропозиція по гравцю: "Наскільки мені відомо, до Андрія є конкретний інтерес. Конкретний - це офіційна пропозиція з прописаними цифрами для "Динамо" і гравця".

Додамо, що за оцінками авторитетного порталу transfermarkt.de, Ярмоленко є найдорожчим гравцем УПЛ. Його вартість становить 24 мільйони євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі