Японський захисник зацікавив "Динамо" і "Металіст"

Поділитися
Центральний захисник збірної Японії і "Нагоя Грампус Ейт" Маркус Туліу Танака, можливо, перебереться до одного з клубів із пострадянського простору. У послугах 29-річного футболіста зацікавлені московський "Локомотив", ще кілька команд із Росії, а також київське "Динамо" і харківський "Металіст".
Центральний захисник збірної Японії і "Нагоя Грампус Ейт" Маркус Туліу Танака, можливо, перебереться до одного з клубів із пострадянського простору. У послугах 29-річного футболіста зацікавлені московський "Локомотив", ще кілька команд із Росії, а також київське "Динамо" і харківський "Металіст".Туліу - людина незвичайної долі. Він народився і виріс у Бразилії, його батько - японець, а мати - італійка, обидва - емігранти в другому поколінні. До Країни сонця, що сходить, він перебрався у 15-річному віці, спочатку виступав на позиції плеймейкера. А згодом у місцевих командах придбав славу захисника-бомбардира: на його рахунку більше 50 голів у різних клубних турнірах. За збірну Туліу виступає з 2006 року, записав на свій рахунок вісім забитих м'ячів і взяв участь у ЧС-2010, де провів всі чотири зустрічі. Як правило, високий (185 см) захисник, володіє відмінними навичками ведення верхової боротьби, діє в центрі оборони, проте за необхідності здатний зайняти позицію і на фланзі.

За матеріалами Спорт-Экспресс

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі