Янукович очікує адекватних цін на проживання в готелях під час Євро-2012

Поділитися
Президент нагадав, що в рамках підготовки до Євро-2012 українська влада зробила певні кроки, щоб забезпечити адекватну вартість проживання в готелях.

Президент України Віктор Янукович наголосив на важливості встановлення адекватних цін на проживання в українських готелях під час проведення матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це глава держави сказав під час спілкування з французькими журналістами, які приїхали в Україну, щоб ознайомитися з підготовкою до Євро-2012, передає президентська прес-служба.

Янукович нагадав, що в рамках підготовки до цього заходу українська влада зробила певні кроки, щоб забезпечити адекватну вартість проживання в готелях держави на відповідний період.

«В Україні діє закон про державно-приватне партнерство, і в рамках цього партнерства при підготовці Євро-2012 держава зробила все, щоб звільнити власників готелів від податку на прибуток на 5 років», - сказав він.

На переконання президента, такий крок з боку держави став стимулом для будівництва готелів. «Сьогодні у влади є всі підстави звернутися до цих власникам, щоб вони встановили під час проведення Євро-2012 адекватні ціни», - зазначив глава держави.

Президент також висловив переконання, що Україна зустріне чемпіонат на гідному рівні.

"Організатори Євро-2012, міжнародні організації, УЄФА, всі виконавці з боку України зробили все для того, щоб ці змагання відбулися. У нас немає ніяких сумнівів, що так і буде", - зазначив Янукович.

Нагадаємо, раніше Союз європейських футбольних асоціацій висловив стурбованість дорожнечею українських готелів.

Так, номер готелю в Києві (середня ціна 247 євро) коштує в 2 рази дорожче, ніж у Варшаві (111 євро). Одне місце в кемпінгу в українській столиці коштує більше 40 євро за ніч, що становить ціну за одну ніч у невеликому готелі в польській столиці. !zn

Читайте також:

На Євро-2012 уже витратили 80 млрд грн державних коштів

На час проведення Євро-2012 перекриють центр Києва

За незаконне використання символіки Євро-2012 будуть саджати на 6 років

Українські готелі на Євро-2012 вдвічі дорожчі польських

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі