"Янг Бойз" - "Динамо", "Герта" - "Зоря": анонс матчів Ліги Європи 2 листопада

Поділитися
"Янг Бойз" - "Динамо", "Герта" - "Зоря": анонс матчів Ліги Європи 2 листопада "Динамо" проведе матч проти незручного суперника © ФК Динамо
Українські клуби зіграють чергові матчі на груповому етапі турніру.

Сьогодні, 2 листопада, київське "Динамо" і луганська "Зоря" на виїзді проведуть поєдинки 4-го туру групового етапу Ліги Європи проти команд зі Швейцарії та Німеччини.

Кияни вийдуть на поле проти "Янг Бойз" з відчутними втратами - команді через травми не допоможуть Віктор Циганков, Дьємерсі Мбокані і Сергій Сидорчук. Тим не менше, підопічні Хацкевича повинні взяти реванш після поразки від швейцарців у кваліфікації Ліги чемпіонів і нічиєї в Києві вже в групі Ліги Європи.

Варто відзначити ігрову кризу динамівців - столичний гранд вже п'ять турів поспіль не може перемогти у Прем'єр-лізі.

"Янг Бойз" можна назвати незручним суперником для киян, а на своєму полі швейцарці намагатимуться діяти з позиції сили і спробують зачепитися за три очки.

"Янг Бойз" - "Динамо"

Четвер, 2 листопада, Берн, "Стад де Суїсс", 20:00

Пряма трансляція: "Футбол 1"

Арбітр: Тоні Шапрон (Франція)

Орієнтовний склад "Динамо": Коваль, Кендзьора, Хачеріді, Віда, Піваріч, Корзун, Буяльскиий, Морозюк, Гармаш, Гонсалес, Мораєс

Прогноз ZN.UA - 2:2

Луганчани невдало почали єврокубкову кампанію, поступившись вдома "Эстерсунду", після чого команда зуміла вийти з кризи і здобула дві поспіль перемоги в групі - над "Атлетіко" на виїзді і вдома над "Гертою".

Берлінці напевно спробують взяти реванш, але і у підопічних Вернидуба досить непогані шанси відвезти очки з Німеччини, враховуючи їх нинішню ігрову форму. Якщо українці виступлять найсильнішим за останні тижні складом, то у "Герти" є кадрові втрати - через дискваліфікацію не зіграє Ведад Ібішевіч, а в лазареті залишаються Владімір Даріда, Фабіан Лустенбергер і Меттью Леки.

"Зоря" проведе 10-й гостьовий матч в Лізі Європи, при цьому луганський клуб в єврокубках на полях суперників ще не грав внічию: 4 перемоги та 5 поразок.

"Герта" - "Зоря"

Четвер, 2 листопада, Берлін, "Олімпіаштадіон", 22:05

Пряма трансляція: "Футбол 2", ТРК "Україна"

Арбітр: Джон Бітон (Шотландія)

Орієнтовний склад "Зорі": Лунін, Опанасенко, Сваток, Гречишкін, Сухоцький, Гордієнко, Андрієвський, Караваєв, Сілас, Громов, Юрі

Прогноз ZN.UA - 2:1

Раніше букмекери зробили прогноз на матчі "Динамо" та "Зорі" в Лізі Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі