Всі футбольні матчі цього тижня почнуться з хвилини мовчання

Поділитися
У зв'язку із землетрусом і цунамі, які відбулися в Японії, перед початком кожного матчу Ліги чемпіонів і Ліги Європи, УЄФА висловить найглибші співчуття японському народу хвилиною мовчання.

Президент УЄФА Мішель Платіні заявив, що вся європейська футбольна сім'я покаже свою єдність на полі перед матчами цього тижня, щоб висловити найглибші співчуття і повну підтримку японському народу.

Хвилина мовчання буде відкривати чотири матчі 1/8 фіналу чоловічої Ліги чемпіонів у вівторок і середу, вісім матчів 1/8 фіналу Ліги Європи у четвер, а також чотири чвертьфінальні матчі жіночої Ліги чемпіонів у середу і четвер.

Нагадаємо, за офіційними даними, у результаті сьогоднішнього землетрусу в Японії 137 людей загинули, близько 350 зникли безвісти. Повідомляється також про 300 загиблих від цунамі в одній з японських провінцій.

Раніше сьогодні В.Янукович висловив співчуття прем'єр-міністрові Японії Наото Кану у зв'язку зі стихійними лихами, що спричинили людські жертви і заявив про готовність України надати гуманітарну допомогу «дружньому японському народу».

За матеріалами football.by

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі