Вперше за 60 років у керівництві УЄФА не залишилося представників Росії

Поділитися
Вперше за 60 років у керівництві УЄФА не залишилося представників Росії Григорій Суркіс знову став членом виконкому УЄФА © ФФУ
В переобраному складі виконкому організації продовжить свою роботу українець Григорій Суркіс. За нього проголосувало три чверті делегатів.

Після того, як президентом УЄФА на безальтернативній основі став Мішель Платіні, який вже втретє переміг на виборах, делегати конгресу організації проголосували за новий склад виконавчого комітету.

До складу виконкому знову увійшов представник України, колишній президент Федерації футболу України, а також віце-президент УЄФА Григорій Суркіс. За нього проголосував делегат з 54-х. Крім Суркіса почесні посади отримали Анхель Марія Вільяр Льона (Іспанія), Петер Жийєрон (Швейцарія), Давор Шукер (Хорватія), Фернанду Гомеш (Португалія), Шандор Чаньи (Угорщина), Борислав Михайлов (Болгарія).

Вперше за 60 років у керівництві УЄФА не буде представників Росії. Як повідомляє "Спорт-Експрес", останнім членом виконкому від Росії Сергій Фурсенко, у якого завершився термін повноважень.

Читайте також: Перед зустріччю з Платіні Порошенко запевнив, що не збирається "здавати" Крим

29 травня в Цюріху відбудуться вибори президента ФІФА. На відміну від Мішеля Платіні, у чинного голови організації вистачає конкурентів: віце-президент ФІФА принц Алі бін Аль-Хуссейн, голова нідерландської футбольної федерації Міхаель ван Прааг, а також колишній футболіст "Барселони" і "Реала" португалець Луїш Фігу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі