Вперше в історії боксу в один вечір може відбутися два чемпіонські бої українців

Поділитися
Вперше в історії боксу в один вечір може відбутися два чемпіонські бої українців Василь Ломаченко може виступити в андеркарді бою Кличко - Дженнінгс © toprank.com
Нью-Йорк і його легендарна "Медісон Сквер Гарден" може стати місцем для історичного боксерського вечора. Одним з його стовідсоткових учасників стане Володимир Кличко.

Український боксер Василь Ломаченко, який є чемпіоном світу в напівлегкій вазі за версією WBO може провести свій наступний бій 25 квітня перед поєдинком Володимира Кличка.

Відомий і авторитетний промоутер Боб Арум - глава фірми Top Rank, яка веде справи Ломаченко, в інтерв'ю ESPN заявив, що він почав діалог з каналом НВО про проведення такого безпрецедентного боксерського вечора в Нью-Йорку на арені "Медісон Сквер Гарден".

Нагадаємо, що 25 квітня Кличко зустрінеться з Браянтом Дженнінгсом і буде захищати свої титули WBA, WBO, IBF і IBO. Згідно з домовленістю, трансляцію бою з США буде вести авторитетний канал НВО, а Арум має тісні контакти з цією телекомпанією.

Тим більше, що менеджмент Ломаченко планував вивести свого підопічного на матч якраз в квітні-травні. Хто буде суперником, поки не відомо, однак Арум і До хотіли б після цього поєдинку організувати об'єднувальний бій 26-річного українця з Ніколасом Уолтерсом з Ямайки, який володіє поясом WBA.

Наскільки реально втілити амбітні плани Арума в життя, поки складно судити, однак можна з повною впевненістю говорити, що такий вечір мав би ще більший попит серед вболівальників боксу. Адже і Кличко, і Ломаченко - володіють титулами олімпійських чемпіонів, до того ж Ломаченко вже встиг здобути популярність в США.

Читайте також: Бій Кличко - Пулєв показав зростання популярності українського боксера у США

23 листопада в Макао українець Василь Ломаченко провів свій четвертий бій у професійній кар'єрі: в андеркарті поєдинку між Менні Пак'яо - Кріс Алджиери він травмував руку, але успішно пройшов перший захист титулу WBO.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі