Вперше у збірній України буде представлено п'ятеро футболістів "Зорі"

Поділитися
Вперше у збірній України буде представлено п'ятеро футболістів "Зорі" Андрій Пилявський (в чорній формі) спробує закріпитися в основі збірної України © football.ua
Михайло Фоменко визначився, хто саме прибуде в збірну замість травмованих Артема Кравця, Тараса Степаненка та Олександра Кучера.

Тренерський штаб збірної України визначив гравців, які прийдуть на заміну травмованим футболістам.

Фоменко прийняв рішення використовуватися в матчах проти Люксембургу (15 листопада) і Литви (18 листопада) двох захисників "Зорі" Андрія Пилявского і Віталія Вернидуба. Також в розташування команди прибув півзахисник "Чорноморця" Віталій Ковальчук.

Таким чином, вперше в історії контингент "Зорі" у національній збірній України склав п'ять гравців - раніше Фоменко викликав в команду нападника Пилипа Будківського, півзахисника Дмитра Хомченовського і воротаря Микиту Шевченка.

Також по п'ять футболістів у складі "синьо-жовтих" представляють "Дніпро" та "Шахтар".

Пилявський вже двічі викликався в збірну, коли ще виступав за "Маккабі" (Хайфа) - на товариські матчі проти США (2:0) і Нігера (2:1), - але жодного разу не вийшов на поле. Для Вернидуба це перша можливість зіграти у футболці головної команди України.

Додамо, що "Зоря" йде на четвертому місці турнірної таблиці чемпіонату Прем'єр-ліги, відстаючи від "Шахтаря" на чотири очки.

Через травми, які було отримано у матчах 12-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги в розташування збірної не зуміли прибути півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко, а також нападник "Динамо" Артем Кравець. Також за інформацією преси, не зможе взяти участь в матчах і захисник "гірників" Олександр Кучер.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі