"Ворскла" - "Жиліна": огляд матчу, відео голів

Відео
Поділитися
"Ворскла" - "Жиліна": огляд матчу, відео голів Перед "Ворсклою" стоїть складне завдання © ФК Ворскла
Підопічні Василя Сачка не змогли завоювати путівку в наступний раунд Ліги Європи після поразки на виїзді.

"Ворскла" у першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги Європи поступилася "Жиліні" у Словаччині з рахунком 0: 2, не зумівши реалізувати пенальті.

Тепер перед українською командою стояло вкрай складне завдання, враховуючи перевагу "Жиліни" в рахунку, а також хорошу форму гостей в цілому.

Драматична розв'язка матчу сталася у другому таймі, а до перерви свій кращий шанс упустила "Ворскла", коли Даллку влучив у поперечину. З 46-ї хвилини команди активно відповідали атакою на атаку, але на 67-й хвилині Шиндер ударом головою таки вивів полтавчан вперед.

Зрівняти рахунок у протистоянні і перевести боротьбу в екстра-тайми українцям вдалося в доданий час: Даллку навісив на дальню штангу, а Євген Ткачук точно пробив головою. У першій додаткової 15-хвилинці "Ворскла", як тоді здавалося, однією ногою ступила в наступний етап, коли Турсунов заробив пенальті і сам його реалізував. Рахунок 3:0 означав, що далі проходить команда Сачко, якщо в останні 15 хвилин вдасться не пропустити.

Але за п'ять секунд до фінального свистка "Жиліна" шокувала трибуни. Остання атака словаків завершилася точним ударом Вілліама з правого краю штрафного - рахунок 3:1, який дозволив пройти далі гостям.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі