"Ворскла" планує проводити домашні матчі Ліги Європи в Полтаві

Поділитися
"Ворскла" планує проводити домашні матчі Ліги Європи в Полтаві Периметр стадіону "Ворскла" має бути повністю огородженим © ФК Ворскла
Український клуб готовий виконати необхідні вимоги УЄФА.

"Ворскла" планує проводити матчі як мінімум кваліфікаційного раунду Ліги Європи в Полтаві. Український клуб, за словами генерального директора полтавців Дмитра Яворського, готовий виконати всі необхідні вимоги УЄФА до першого домашнього матчу в єврокубку.

Зокрема, як зазначив Яворський, європейський футбольний союз просить встановити загородження по всьому периметру стадіону: "У нас арена була огороджена лише наполовину. Зараз ми працюємо над усуненням цього недоліку. Впевнений, що до першого домашнього матчу в Лізі Європи все буде зроблено. Існують і інші незначні моменти, але ми їх вирішимо. На жеребкуванні я зустрічався з директором з питань стадіонів і безпеки проведення змагань УЄФА, який запевнив, що "Ворсклі" дадуть дозвіл проводити матчі в Полтаві. Але в будь-який момент, залежно від ситуації в країні це рішення можуть скасувати".

Відзначимо, що поки що "Ворскла" може розраховувати тільки на матчі кваліфікації, так як до організації матчів групового турніру в УЄФА більш суворі вимоги. "По груповому етапу є свої моменти. Самий головний з них - відсутність у Полтаві міжнародного аеропорту. Ми висловили свої пропозиції щодо того, як будемо зустрічати і проводжати наших суперників. Чи прийме його УЄФА, я не знаю", - наголосив Яворський.

Нагадаємо, в третьому раунді кваліфікації ЛЄ "Ворскла" стартує 30 липня. Свого суперника полтавці дізнаються сьогодні, 23 липня, коли будуть зіграні матчі другого раунду відбору.

Раніше стало відомо, що "Дніпро" зможе проводити матчі Ліги Європи в рідному місті. Дніпропетровці висловили впевненість у тому, що виконають всі необхідні вимоги УЄФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі