Володимир Кличко подарував перемогу над Пулєвим борцям за незалежність України

Поділитися
Володимир Кличко подарував перемогу над Пулєвим борцям за незалежність України Володимир Кличко здобув дві перемоги нокаутом в 2014 році © facebook.com/przemek.garczarczyk
У п'ятому раунді поєдинку проти болгарського претендента Кубрата Пулєва український боксер блискучим лівим боковим здобув чергову перемогу в своїй кар'єрі.

Українець Володимир Кличко, перемігши в п'ятому раунді нелегкого бою болгарина Кубрата Пулєва, заявив, що присвячує перемогу борцям за Україну і її незалежність.

Віддячивши вболівальників на "Арені О2" в Гамбурзі традиційним жестом та ще й з українським прапором в руках, Кличко-молодший виголосив зворушливу промову.

"У нас сьогодні важкі часи. Хочу присвятити свій нокаут, свою перемогу, людям, які борються за незалежність. Нашим героям. Я люблю вас! Слава Україні!", - захоплено сказав Кличко.

Нагадаємо, що український боксер здобув 63 перемогу в 66-ти матчах на професійному рингу. При цьому в Гамбурзі відбувся 53-й нокаут у його кар'єрі. Пулєв ж зазнав першої поразки в 21 своїх поєдинках.

Примітно, що Кличко вперше нокаутував суперника на "Арені О2" - в попередній раз його перемога була зафіксована лише за очками - два роки тому в поєдинку проти Маріуша Ваха. Проте в цілому, це вже восьма перемога українця у щасливому Гамбурзі.

У жовтні українські боксери приєдналися до акції "Нокаутируй тероризм", яка націлена на підтримку армії і добровольчих батальйонів у зоні АТО. Першим із відомих спортсменів ініціативу підтримав бронзовий призер Лондона-2012 Тарас Шелестюк.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі