Володимир Кличко підтвердив наміри провести бій з непереможеним Вайлдером

Поділитися
Володимир Кличко підтвердив наміри провести бій з непереможеним Вайлдером Володимир Кличко хоче зустрічі з американцем Вайлдером © michaelsterlingeaton.com
Деонтей Вайлдер колись був спаринг-партнером Кличка, а зараз він володіє поясом чемпіона світу, якого так не вистачає українцю.

Український чемпіон світу за чотирма версіями Володимир Кличко заявив, що його можлива зустріч з перспективним американцем Деонтеєм Вайлдером, який володіє чемпіонським титулом WBC, була б цікавою для любителів боксу.

За словами Кличка, навіть американські вболівальники, які останнім часом не так цікавляться супертяжелым дивізіоном, хотіли б бачити протистояння двох чемпіоном.

"Попит на бокс не буває стабільним, він змінюється. Зараз в США бокс в суперважкій вазі став менш популярний, адже немає сильних американських спортсменів. Ініціатива в цьому плані перейшла до Європи.
не Можна сказати, що бокс помер чи втратив популярність. Просто увагу розділилося. Тепер знову великий попит на бокс. Я дуже радий, що повернувся в США", - говорить українець.

"Вважаю, що Дионтей дуже талановитий спортсмен. Ми спарингували і досить добре знаємо один одного. Думаю, що об'єднувальний бій - це те, чого чекає публіка", - сказав Володимир Кличко у коментарі Boxingscene.

25 квітня в Нью-Йорку Володимир Кличко проведе бій з іще одним непереможеним американським боксером Браянтом Дженнінгсом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі