Володимир Кличко не збирається завершувати кар'єру найближчим часом

Поділитися
Володимир Кличко не збирається завершувати кар'єру найближчим часом У 39-річному віці Володимир Кличко залишається прикладом здорового способу життя та атлетичної краси © Братство Кличко
Рік тому український боксер стверджував, що повісить рукавички на цвях після народження дочки, проте зараз він змінив свої плани і готовий радувати вболівальників своїми перемогами.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Володимир Кличко заявив, що має намір продовжувати професійну кар'єру, незважаючи на те, що йому недавно виповнилося 39.

"Я веду здоровий спосіб життя – це дає мені сили і мотивацію. Я буду продовжувати битися так довго, як тільки зможу", - наводить boxingscene.com слова Кличка-молодшого.

Нагадаємо, що 25 квітня в Нью-Йорку український боксер здобув чергову перемогу у своїй майже 20-річній кар'єрі: Володимир Кличко одноголосним рішенням суддів здолав Браянта Дженнінгса з США. Це була 18-я захист титулів для чемпіона.

Раніше Кличка стверджував, що завершить кар'єру після народження дочки на початку 2015 року, проте, як бачимо, зараз він змінив свою думку. Додамо, що старший брат Володимира Віталій Кличко боксував до 41 року, і навіть хотів провести бій в 42, але в підсумку відмовився від цієї ідеї з метою зосередитися на політичній кар'єрі.

Очікується, що у вересні українець проведе бій з обов'язковим претендентом на титул WBO Тайсоном Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі