Володимир Кличко назвав об'єднавчий бій з Вайлдером логічною розв'язкою

Поділитися
Володимир Кличко назвав об'єднавчий бій з Вайлдером логічною розв'язкою Володимир Кличко 25 квітня проведе бій в Нью-Йорку © facebook.com/merkieva
17 січня визначився новий чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі. Його хотів посунути з світового трону Володимир Кличко.

Український чемпіон світу за чотирма основними версія в суперважкій вазі Володимир Кличко вважає, що бій з американцем Деонтеєм Вайлдером, який володіє поясом WBC, буде логічною розв'язкою в його подальшій кар'єрі.

37-річний боксер назвав потенційного суперника сильним опонентом, і тому він хоче зустрітися з ним після того, як відбудеться його найближчий матч 25 квітня в Нью-Йорку.

"Я добре знаю Деонтея. Перед боєм з Вахом в 2012-му він був моїм спаринг-партнером. Я - фанат Вайлдера. Він зумів зробити те, що я так і не зміг - у нього один з найвищих відсотків дострокових перемог серед чемпіонів за всю історію. Думаю, американська публіка в захваті від того, що тут є такий чемпіон, і об'єднання титулів - логічна розв'язка. Я думаю нам треба це зробити, немає, ми просто зобов'язані битися один з одним", - цитує Кличка Boxingscene.

Нагадаємо, що Уайлдер 17 січня в Лас-Вегасі переміг за очками канадця Бермейна Стіверна і відібрав у нього чемпіонський пояс.

Володимир Кличко проведе бій 25 квітня в Нью-Йорку - проти небитого американця Браянта Дженнінгса. Також вже точно відомо, що в 2015 році він ще раз вийде в ринг - суперник буде визначений найближчим часом. Крім Вайлдера на цю роль претендує і британець Тайсон Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі