Володимир Кличко може змінити тренера

Поділитися
Володимир Кличко може змінити тренера Кличко може звільнити Бенкса © Sky Sports
Екс-чемпіон світу, можливо, почне підготовку до бою з Ф'юрі під керівництвом нового наставника.

Екс-чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO в суперважкій вазі українець Володимир Кличко, схоже, все-таки вирішив змінити тренера перед реваншем з Тайсоном Ф'юрі. Про це повідомляє британський боксерський інсайдер Інграм Джонс з посиланням на власні джерела.

За інформацією Джонса, новим наставником Кличка стане тренер одного з лідерів рейтингу P4P непереможного американця Андре Ворда Вірджил Хантер.

У той же час колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій і суперважкій вазі Евандер Холіфілд порадив Кличку змінити тренера. Правда, Джонатона Бенкса він пропонує замінити Фреді Роучем, який, до речі, працює з Віктором Постолом.

"У кутку має бути людина, яку ти поважаєш. В іншому випадку ти не будеш слухати тренера і будеш діяти на свій розсуд. Для Емануеля Стюарда Кличко готовий був зробити все. Не кожен тренер може бути таким. Я порадив би Володимиру взяти своїм тренером Фредді Роуча", - сказав Холіфілд.

Нагадаємо, Бенкс після поразки Кличка від Ф'юрі заявив, що не бачить підстав для свого звільнення і готовий продовжити роботу з українцем.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі