"Волинь" знайшла спонсорів і може виступити в наступному сезоні Прем'єр-ліги

Поділитися
"Волинь" знайшла спонсорів і може виступити в наступному сезоні Прем'єр-ліги "Волинь" має шанси залишитися в еліті © ФК Волинь
Однак у ФФУ поки не дали дозвіл луцькому клубу на атестацію.

Луцька "Волинь" знайшла спонсорів і готова закрити борги, після чого керівництво клубу має намір домагатися одержання атестата на участь в наступному сезоні української Прем'єр-ліги. При цьому строки атестації клубів вже пройшли, тому Федерація футболу України може відповісти відмовою. Про це заявив член Виконкому ФФУ Артем Франков в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"У зв'язку з появою нових фінансових джерел "Волинь" обіцяє розплатитися з усіма боргами до 31 травня і просить відкрити атестаційне вікно, хоча луцький клуб взагалі навіть не починав процедуру атестації.

Це прецедент, а будь-який виняток може потім повторюватися знову і знову. Можу тільки здогадуватися, що зроблять з цього приводу "Металіст" і "Говерла". Я б хотів зрозуміти, чому це джерело фінансування з'явився тільки в третій декаді травня. Хотів би побачити розгорнуте обґрунтування необхідності допуску "Волинь" до атестації, адже прецедент буде створений.

Будь-який клуб зможе протягом сезону мучити своїх гравців, а потім наприкінці травня заявити, що гроші з'явилися. Вважаю, це питання потрібно виносити на обговорення перед голосуванням".

Читайте також: "Волинь" не змогла пробитися в півфінал на турнірі в Індії

Нагадаємо, в минулому сезоні "Волинь" була позбавлена 18-ти очок за борги перед футболістами, в результаті чого команда Віталія Кварцяного посіла 12-е місце, випередивши лише ужгородську "Говерлу" і запорізький "Металург". При цьому повідомлялося, що "Волинь" припинить існування на професійному рівні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі