Визначилися 20 команд-учасниць Євро-2016

Поділитися
Визначилися 20 команд-учасниць Євро-2016 Хорвати обіграли Мальту і пробилися на Євро © uefa.com
Після закінчення заключного туру відбіркового циклу стали відомі 20 команд, які отримали путівки на чемпіонат Європи у Франції.

За підсумками боротьби у дев'яти групах по дві перші команди пробилися у фінальну частину турніру, яка відбудеться наступного літа. Також у статусі кращої третьої команди відбору завоювала путівку Туреччина, а Франція зіграє на турнірі в статусі господаря.

Таким чином, на чемпіонаті Європи наступного року виступатимуть наступні збірні: Франція, Албанія, Австрія, Бельгія, Чехія, Англія, Німеччина, Ісландія, Італія, Північна Ірландія, Польща, Португалія, Румунія, Росія, Іспанія, Словаччина, Швейцарія, Уельс, Хорватія та Туреччина.

Ще чотири учасники будуть визначені за підсумками стикових матчів, в яких зіграють Україна, Данія, Швеція, Ірландія, Словенія, Норвегія, Боснія і Герцеговина та Угорщина.

Зазначимо, що потенційними суперниками підопічних Михайла Фоменка можуть стати ірландці, данці, норвежці та словенці. Жеребкування раунду плей-офф відбудеться 18 жовтня. А стикові матчі пройдуть у листопаді. Перші зустрічі будуть зіграні з 12 по 14 листопада, другі - з 15 по 17 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі