Віталія Кличка включать у Міжнародний зал боксерської слави

Поділитися
Віталія Кличка включать у Міжнародний зал боксерської слави Кличко свій останній бій провів у 2012 році © sportbox.ru
Через три роки почесний чемпіон світу за версією WBC складе компанію Мохамеду Алі, Майку Тайсону, Оскару де ла Хойя та іншим відомим боксерам.

Почесного чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка приймуть у Міжнародний зал боксерської слави в червні 2018 року. Про це Sport.ua на умовах анонімності повідомив один з істориків боксу, який входить до складу журі, що проводить відбір в члени Залу слави.

"Віталій Кличко обов'язково буде включений в Зал слави і музей, як чемпіон, який вніс істотний внесок у розвиток професійного боксу, - зазначив американський історик боксу, - Єдина причина, через яку ми цього не зробили раніше - правила, згідно з якими в Зал слави включаються боксери, які завершили свою кар'єру не менш ніж 5 років тому. Українець востаннє виходив у ринг 8 вересня 2012 року, коли переміг технічним нокаутом у четвертому раунді Мануеля Чарра і захистив свій чемпіонський титул WBC. Тому ми можемо прийняти Віталія Кличка в Міжнародний зал боксерської слави після 8 вересня 2017 року. Наша щорічна церемонія проводиться в червні, тому, швидше за все, нинішнього мера Києва буде запрошено на церемонію в 2018 році. Офіційно інформація з цього приводу оприлюднюється за півроку до події".

Зазначимо, що Міжнародний зал боксерської слави був відкритий в Нью-Йорку в 1990 році і за цей час отримав широке визнання. В його списки були включені Мохамед Алі, Майк Тайсон, Джо Фрейзер, Артуро Гатті та інші боксери. В минулому році такої честі удостоївся Оскар де ла Хойя.

Всі шанси в майбутньому опинитися у Залі слави є і у Володимира Кличка, який, нагадаємо, проведе свій наступний бій 24 жовтня. А 21 липня Кличко-молодший зустрінеться з Тайсоном Ф'юрі на стартовій прес-конференції, присвяченій бою. Раніше Ф'юрі пообіцяв закінчити кар'єру, якщо не зуміє перемогти Кличка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі