Віталій Кличко і Леннокс Льюїс можуть зіграти в шахи

Поділитися
Віталій Кличко і Леннокс Льюїс можуть зіграти в шахи Кличко і Льюїс можуть провести ще один поєдинок © BoxingScene
Колишній боксер, а нині мер Києва Віталій Кличко може провести ще один поєдинок з головним суперником своєї кар'єри, але вже за межами рингу.

Колишні чемпіони світу в суперважкій вазі Віталій Кличко і Леннокс Льюїс мають шанс зіграти між собою в шахи. Такий матч хоче організувати президент Міжнародної шахової федерації (ФІДЕ) Кірсан Ілюмжинов.

Про такі плани повідомив керівник перед стартом Кубка світу з шахів в Азербайджані, передає extratime.echo.az.

"Нещодавно дізнався, що Леннокс Льюїс у вільний час грає в шахи, і коли він хотів відволіктися від боксу, то також грав у шахи. Виявилося, що і у Віталія Кличка, а нині мера Києва, є розряд з шахів.

Ці два боксери зустрічалися між собою в поєдинках на звання чемпіона світу. Тепер же ми маємо намір провести матч з шахів між цими колишніми боксерами. Думаю, що це хороший шанс для популяризації шахів у всьому світі", - заявив Ілюмжинов.

Нагадаємо, що поєдинок між Віталієм Кличком та Ленноксом Льюісом відбувся 21 червня 2003-го року. Тоді в шостому раунді рефері зупинив бій і віддав перемогу британцеві, так як у Кличка було сильне розсічення брови. Реванш між боксерами так і не відбувся.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі