Віталій Кличко хоче, щоб його брат провів бій з росіянином Повєткіним в Києві

Поділитися
Віталій Кличко хоче, щоб його брат провів бій з росіянином Повєткіним в Києві Українець Володимир Кличко виграв у Олександра Повєткіна восени 2013-го © tacopshq.com
В команді російського боксера заявляли, що чекають реваншу з Володимиром Кличком в 2016 році. В протилежному таборі допускають подібний матч, але тільки в Києві.

Почесний чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко вважає, що ще один бій його брата Володимира з росіянином Олександром Повєткіним був би цікавий любителям боксу.

Кличко-старший підтримує ідею проведення матчу-реваншу в Києві, про що ще раніше говорив сам Володимир.

"Був схожий бій Усик - Князєв на поєдинок Володимира з Повєткіним? Так, поєдинок Володимира проти Повєткіна - це теж росіянин проти українця. Може бути, антропометричні дані були схожі, але Володимир не так багато бігав в тому поєдинку.

"Але, взагалі, чесно кажучи, бій проти Повєткіна був би цікавий. Минулий бій був у Москві, але якщо має відбутися матч-реванш, про який так довго говорить Повєткін, то він повинен відбутися в Києві", - цитує Віталія Кличка XSport.

Нагадаємо, що брати Клички проводили поєдинки в столиці України на зорі кар'єри, і неодноразово заявляли про бажання організувати бій на оновленому НСК "Олімпійський".

18 квітня в київському Палаці спорту підопічні проумотерской фірми братів Кличків К2 Promotions Олександр Усик розібрався в 8 раундах 10-раундового поєдинку з росіянином Андрієм Князєвим. Перевага українця було настільки велике, що суддя в рингу зупинив бій після одній з масованих атак Усика.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі