Відомий російський коментатор в прямому ефірі назвав українського суддю "уродом"

Відео
Поділитися
Відомий російський коментатор в прямому ефірі назвав українського суддю "уродом" Борис Рижик потрапив судить матчі європейського і світового топ-рівня
Конфуз стався під час матчу баскетбольної Євроліги: російський ЦСКА грав з грецьким "Олімпіакосом", градус боротьби на майданчику возростал, а коментатор НТВ дозволив собі вчинок у стилі провінційного горе-вболівальника.

Під час півфінального матчу баскетбольної Євроліги між російським ЦСКА і грецьким "Олімпіакосом" відомий коментатор Володимир Гомельський дозволив собі некоректно відгукнутися про український арбітра Бориса Рижику, який судив цей поєдинок.

61-річному (!) коментатора каналу "НТВ+Баскетбол" не сподобалося, як український арбітр трактував епізод за участю Саші Кауна та Брайанта Данстона. Суддя призначив два штрафних у кільце ЦСКА, а Гомельський назвав його "виродком".

"Гриб", а не суддя. Може йому обіцяли грецьке громадянство?", - додав Гомельський.

Цікаво, що після цього неприємного епізоду "Олімпіакос" став стрімко відігравати різницю в рахунку з ЦСКА і, в результаті, вибив москвичів з турніру - матч завершився перемогою греків 70:68. У фіналі "червоно-білі" зустрінуться з мадридським "Реалом".

Що стосується Гомельського, то в нинішньому сезоні він вже "відзначався" образами, причому сталося це також під час матчу ЦСКА - "Олімпіакос", але на стадії Топ-16 Євроліги. Тоді відомий коментатор назвав центрового ЦСКА Павла Коробкова "дебілом". Пізніше цей "ляп" коментатора відреагували баскетболісти інших команд з Росії: зокрема, на один із матчів гравці "Нижнього Новгорода" вийшли в майках із написом "Я не дебіл". Журналіст же незабаром вибачився перед баскетболістом.

Відрізнявся Гомельський і наїздами на українських баскетболістів: коментатор, який є сином легендарного баскетбольного тренера Олександра Гомельського, дозволив собі засумніватися в кваліфікації українців Дениса Лукашова та Максима Пустозвонова на іграх Євробаскету-2011.

Борис Рижик є одним з кращих арбітрів в Європі, і як підтвердження його кваліфікації можна вважати роботу у фіналі чемпіонату світу-2014, двох Олімпіадах (2008 і 2012), а також постійне суддівство у вирішальних матчах Євроліги.

Читайте також: Російський коментатор КХЛ в прямому ефірі закликав відпрацьовувати силові прийоми на опозиції

Напередодні Георгій Черданцев, російський телекоментатор обурився перемогою "Дніпра" в Лізі Європи, закликавши УЄФА закрити змагання в цьому турнірі. За його словами, виступ української команди у фіналі змагань - повна дискредитація Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі