Відомий іспанський футболіст Реєс загинув у ДТП

Поділитися
Відомий іспанський футболіст Реєс загинув у ДТП Останнім клубом Реєса була "Естремадура" © twitter.com
Гравцеві було 35 років.

Іспанський півзахисник Хосе Антоніо Реєс загинув у дорожньо-транспортній пригоді. Про це повідомляє офіційний твіттер "Севільї".

35-річний гравець загинув на трасі при виїзді з рідного міста, Утрери. Рейес дебютував у першій команді "Севільї", коли йому було всього 16.

У 2004 році іспанець перейшов в "Арсенал" і допоміг команді виграти чемпіонат Англії. Після двох з половиною сезонів в Англії Реєс на правах оренди перейшов в "Реал", але не закріпився в команді.

Влітку 2007 року "Арсенал" продав його в "Атлетіко", з яким Реєс двічі виграв Лігу Європи. У січні 2012-го хавбек повернувся в "Севілью", з нею він ще тричі став переможцем Ліги Європи.

В 2016 році Реєс перейшов в "Еспаньол", пізніше виступав за "Кордобу", а останнім його клубом була "Естремадура". За збірну Іспанії футболіст провів 21 матч і забив 4 голи.

Також офіційний сайт УЄФА повідомив про те, що сьогоднішній фінальний матч Ліги чемпіонів "Тоттенхем" – "Ліверпуль" почнеться з хвилини мовчання.

Раніше повідомлялося про те, що футболіст збірної Чехії загинув у ДТП.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі