Відомий футбольний менеджер загрожує ФФУ судом

Поділитися
Відомий футбольний менеджер загрожує ФФУ судом Селюк захищає інтереси своїх клієнтів © prosport-ru.tsn.ua
Дмитро Селюк чекає від федерації рішучих кроків по відношенню до харківського "Металіста".

Футбольний менеджер Дмитро Селюк, найвідомішим клієнтом якого є гравець "Ман Сіті" Яя Туре, готує позов у ФІФА, а також до Європейського суду з прав людини на Федерацію футболу України.

Селюк незадоволений тим, що ФФУ "незрозуміло чому" видала атестат для участі у новому сезоні харківському "Металісту", який вже дев'ять місяців не платить зарплату своїм гравцям. У числі тих, хто чекає грошей, є і клієнти футбольного агента. Також Селюка обурює той факт, що федерація дозволяє клубу купувати нових гравців при тому, що не виконані контрактні зобов'язання перед старими.

"Не полишає відчуття, що федерація з приходом Павелка не змінилась і не очистилася. Кількох моїх підопічних, насамперед Богданова й Дишленковича, це безпосередньо зачіпає, тому ми змушені застосувати радикальні дії, - сказав Селюк в інтерв'ю "Украінському футболу", - Якщо за кілька днів Будинок футболу не здійснить рішучих кроків щодо "Металіста", ми подамо до суду. Хотів би наголосити на кількох унікальних речах. Перша: це буде безпрецедентний процес, бо розглядатимуть справу не клубу, а цілої національної асоціації. Друга: мої юристи готові, папери й докази зібрані, тож подаватимемо скаргу не лише у ФІФА, а й у громадський Європейський суд із прав людини".

Селюк заявляє, що крім невиплати заробітної плати, "Металіст" вже півроку блокує перехід свого колишнього гравця Андрія Богданова до іншої команди: "Як ви пам'ятаєте, ще восени 2014-го Андрій припинив усі стосунки з "Металістом", розірвавши контракт, але відтоді йому так і не надіслали трансферний сертифікат! Тобто він сидить без роботи, не маючи змогу приймати пропозиції. Недавно ми отримали запит від молдовського колективу, цей варіант зацікавив нас, одначе на наші листи ФК із Харкова взагалі не відповідає. Натомість Федерація (куди, до речі, теж неможливо дотелефонуватися) видає йому атестат. Значить, вона покриває безчинства?".

За словами Селюка, у ФФУ є всього декілька днів на реакцію, в іншому випадку вже в неділю або понеділок почнеться "процес століття", як назвав його сам менеджер.

Нагадаємо, що раніше у зв'язку із заборгованістю по зарплаті в Спортивний арбітражний суд Лозанни зверталися екс-гравці "Металіста" Олег Шелаєв і Едмар, а колишній головний тренер клубу Ігор Рахаєв підтверджував, що не отримував грошей протягом восьми місяців.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі