Відбулася процедура зважування перед боєм Дерев'янченко – Головкін

Поділитися
Відбулася процедура зважування перед боєм Дерев'янченко – Головкін Бій пройде завтра вранці © BoxingScene
Боксери вклалися у вагу.

Відбулося зважування Сергія Дерев'янченка (13-1, 10 КО) і Геннадія Головкіна (39-1-1, 35 КО) перед боєм, повідомляє Boxingscene.com.

Головкін показав вагу 72,200 грам, в той час як Дерев'янченко виявився трохи легше - вага українця склала 72,100 грам. Також боксери провели фінальну "дуель поглядів".

Бій Головкін – Дерев'янченко за пояси IBF і IBO в середній вазі пройде рано вранці 6 жовтня на арені "Madison Square Garden у Нью-Йорку.

За інформацією ЗМІ, Головкін поповнить банківський рахунок на 15 млн доларів. Його суперник Сергій Дерев'янченко стане багатшим на 5,2 млн доларів.

Для Сергія Дерев'янченка це буде друга спроба заволодіти поясом IBF. У жовтні 2018 року українець поступився рішенням суддів Денієлю Джейкобсу.

У своєму останньому бою 14 квітня Дерев'янченко (13-1, 10 КО) одноголосним рішенням суддів здолав німця еквадорського походження Джека Кулкая (25-4, 13 КО) і став офіційним претендентом на чемпіонський пояс за версією IBF в середній вазі.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери вважають Головкіна фаворитом бою проти Дерев'янченка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі