Ветерани "Динамо" і "Карпат" зіграли у матчі пам'яті Андрія Гусіна

Відео
Поділитися
Ветерани "Динамо" і "Карпат" зіграли у матчі пам'яті Андрія Гусіна Гусін загинув 17 вересня 2014 року
У поєдинку було забито 10 голів, а перемогу здобули Сергій Ребров і його партнери по команді.

У Львові відбувся товариський матч пам'яті Андрія Гусіна, в якому зустрілися ветерани "Карпат" і "Динамо". Поєдинок завершився перемогою киян - 6:4.

За львівську команду зіграли одноклубники Гусіна, з якими він вперше вийшов на поле у Вищій лізі в 1992 році. А за "Динамо" - футболісти, з якими екс-півзахисник доходив до півфіналу Ліги чемпіонів.

До складу першої команди увійшли Богдан Стронцицький, Василь Кардаш, Олександр Чижевський і багато інших. За "Динамо" грали Сергій Ребров, Олександр Головко, Олег Лужний, Георгій Деметрадзе та інші. Також у матчі взяли участь сини Гусіна - Андрій та Іван. Тренерами команд були Мирон Маркевич, Юрій Дячук-Ставицький, Леонід Буряк і Володимир Мунтян.

Крім того, в пам'ять про Андрія Гусіна у Львові пройшов дитячий турнір, в якому поряд з українськими командами участь взяли також юні футболісти з Польщі.

Читайте також: Ребров і Шевченко обмінялися голами в Матчі пам'яті трьох легенд

Нагадаємо, Гусін трагічно загинув 17 вересня 2014 року на автодромі "Чайка" під Києвом під час їзди на мотоциклі. За свою футбольну кар'єру Андрій зіграв у 355 матчах (з них 71 матч за збірну України) і забив 56 м'ячів (9 - за збірну України).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі