Вернидуб заявив, що команда зіграла дуже добре

Поділитися
Вернидуб заявив, що команда зіграла дуже добре Вернидуб задоволений своїми футболістами © ФК "Заря"
Головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував перемогу в першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги Європи.

30 липня луганська "Зоря" стартувала в Лізі Європи матчем проти бельгійського "Шарлеруа". Підопічні Юрія Вернидуба показали хороший футбол і зуміли вивезти з Бельгії позитивний результат, зберігши ворота на замку.

У першому таймі команди рахунок не відкрили, а в другому дубль Руслана Малиновського приніс "Зорі" комфортну перемогу перед матчем, який відбудеться 6 серпня в Києві.

Після матчу позитивну оцінку своїм підопічним дав Вернидуб, похваливши при цьому і суперника: "Можу сказати, що була чудова гра. У вас досить хороша команда. Ми зіграли дуже добре. Забили два м'ячі, що мене радує. Цей раунд складається з двох поєдинків, тому давайте дочекаємося гри, яка відбудеться в Києві, а потім будемо коментувати. Мені все одно сподобалася ваша команда, але сьогодні ми були сильнішими".

"Малиновський? Руслан гідно зіграв сьогодні. Він ще молодий, 1993-го року народження. Сподіваюся, у нього велике майбутнє. Не дарма його викликали в національну збірну України. Можливо, взимку Руслан повернеться в "Шахтар". Час покаже".

Крім того, головний тренер луганської команди відзначив проблему своїх футболістів, які не так часто наносили удари по воротах:

"Чому багато комбінації не закінчуються ударами по воротах? Думаю, що це пов'язано з віком гравців. Вони досить молоді. Коли ловлять кураж, хочуть завести м'яч у ворота. Працюємо над цим аспектом гри. Завжди кажу їм, що якщо є забійна позиція, то треба бити. Що і зробив сьогодні Малиновський. Були ще удари, але в тих моментах вас виручив воротар".

Нагадаємо, що єврокубковий сезон розпочався і у "Ворскли", однак полтавці зазнали поразки з рахунком 0:2 від "Жиліни" на виїзді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі