"Вердер" Скрипника здобув чергову перемогу, піднявшись на 8-е місце

Поділитися
"Вердер" Скрипника здобув чергову перемогу, піднявшись на 8-е місце "Вердер" вийшов на 8-е місце у Бундеслізі © facebook.com/WerderBremen
Прихід українського наставника в ряди аутсайдера Бундесліги вселив у команду друге дихання, і вона вже не тільки покинула зону вильоту, але і претендує на єврокубки.

Бременський "Вердер" з рахунком 2:1 обіграв у рамках 20-го туру Бундесліги учасника 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів "Байєр" з Леверкузена.

Таким чином, "музиканти" здобули четверту перемогу поспіль, а заодно і продовжили безпрограшну серію на домашньому стадіоні - ще жодного разу з моменту призначення українця Віктора Скрипника на пост головного тренера (25 жовтня) його команда не програвала вдома, зігравши за весь час (а Скрипник на "Везерштадіоні" провів шість матчів) лише одного разу внічию.

Черговий успіх дозволив "біло-зеленим" піднятися на 8-е місце в турнірній таблиці. Тепер команда, яка ще два тижні тому думала про боротьбу за виживання, може замахнутися і на більш високі позиції. Наприклад, попадання в Лігу Європи - від шостого місця, яке дає право заявитися в кваліфікацію євротурніру, "Вердер" відмежовує 6 очок.

"Вердер" - "Байєр" - 2:1 (2:1)

Голи: Зельке, 17 (1:0). Юнузовіч, 29 (2:0). Хакан Чалханоглу, 43 (2:1).

"Вердер": Вольф, Фріц, Вестергорд, Гебреселассіє, Штернберг, Гальвес (Лукімья-Мулонготи, 50), Юнузовіч (Гарсія, 86), Бартельс, Баргфреде, Кроос, Зельке (Озтунали, 63).

"Байєр": Лено, Спахіч, Хільберт, Омер Топрак, Венделл, Кастро, Бендер, Белларабі, Хакан Чалханоглу (Сон Хин Хв, 46), Кісслінг (Дрмич, 69), Брандт (Пападопулос, 85).

Попередження: Омер Топрак, 28. Кастро, 33. Фріц, 53. Венделл, 78.

Суддя: Зіппель.

Додамо, що "Баварія" після однієї поразки та нічиєї зумів-таки здобути перемогу в Бундеслізі, на виїзді розібравшись зі "Штутгартом" 2:0. "Вольфсбург" зберіг 8-очкове відставання від лідера, завдавши поразки 3:0 "Хоффенхайму".

Наступний матч "Вердерд" проведет14 лютого знову на домашньому стадіоні. Підопічні Скрипника будуть приймати "Аугсбург", який несподівано для багатьох виявився в зоні Лізі Чемпіонів на 4-му місці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі